Juleaften i Tårs kirke

Tårs-kirke-i-sne-Joan

En helt særlig dag i Tårs Kirke, som mange har set frem til, nærmer sig med hastige skridt. Nemlig juleaften.

Som så meget andet i dette mærkværdige år 2020, påvirkes julens gudstjenester desværre også af Corona pandemien. Juleaftensdag er den dag, hvor vi har flest mennesker igennem kirkerne, så her har vi været nødsaget til at lave tilmelding til gudstjenesterne. Vi tilbyder de gudstjenester, medarbejderne kan overkomme at gennemføre, med de nuværende restriktioner. På mindre end 24 timer efter at der blev åbnet for tilmelding, var to af gudstjenesterne i Tårs fyldt op. Vi opfordrer i stedet folk til at komme i kirke juledag, 2. juledag eller julesøndag. Nedenfor ses alle julens gudstjenester.

De bedste ønsker om en glædelig jul og et godt nytår

Medarbejdere ved Tårs og Morild kirker

Juleaften d. 24. december HUSK tilmelding til Ellen på tlf. 21 71 88 24

Kl. 11.00: Tårs Kirke (Børne/familiegudstjeneste)v/ Kirsten Munkholt (lukket for tilmelding – fuldt booket)