Babysalmesang efterår 2019 2 Babysalmesang efterår 2019 3 Babysalmesang efterår 2019

Babysalmesang i Tårs Kirke forår 2021.

– et tilbud til alle sognets babyer i alderen 2-11 måneder sammen med en voksen.

Torsdag d. 20. maj kl. 10-12 starter vi et nyt hold op i babysalmesang ved Tårs Kirke og sognegård.

Undervisningen er gratis og strækker sig over 7 torsdage, til og med d. 1. juli.

Babysalmesang er et musikalsk tilbud til alle sognets babyer i alderen 2-11 måneder i følgeskab med mor, far eller bedsteforældre.

Hvad er babysalmesang?

Babysalmesang er en slags kirkelig babyrytmik, hvor vi synger både børnevenlige salmer og små enkle børnesange. Mens vi synger, danser vi, laver fagter, spiller på rytmeinstrumenter, leger med faldskærm og andre sjove ting, som er med til at understrege tekstens betydning eller stemning og som samtidig styrker barnets sanser og motorik. Vi lytter også til dejlig klassisk musik og blæser sæbebobler imens.

Man behøver ikke at have en fantastisk sangstemme, for at deltage. Det vigtigste er, at få en hyggelig og givende oplevelse sammen med sit barn og de andre deltagere på holdet. Man får samtidig nogle sange med hjem, som man kan synge med sin baby derhjemme.

NB: pga. coronavirus vil vi bede alle om at holde god afstand til hinanden og spritte hænderne af. Desuden er der krav om, at der skal bæres mundbind i kirken og i sognegården, når man bevæger sig rundt. Man bedes også medbringe dyne eller tæppe, som baby kan ligge på. Da vi for tiden ikke må have servering, bedes man også selv medbringe kaffe/te og lidt at spise. Vi vil fra kirkens side gøre, hvad vi kan for at mindske smitterisikoen og vi vil sidde/stå med god afstand.

Kaffe og hyggesnak i sognegården.

Efter salmesangen i kirken går vi ned i sognegården. Her er der mulighed for en en god hyggesnak og måske en lille middagslur… pga. coronavirus må vi bede alle om selv at medbringe fortæring samt service til sig selv og sin baby.

Tilmelding.

Tilmelding til Anne Risager på mobil: 51205051 eller email: anne.risager.nielsen@gmail.com

Vi glæder os til at se jer!