Kirkegårdsvandring

Tårs kirkegård
Kategorier:
Kirkegårdsvandring @ Tårs kirkegård

Tirsdag den 16. august, kl. 19.00 indbydes borgerne i Tårs og omegn endnu engang til kirkegårdsvandring. Vores kirkegårdsleder, Martin Sonne, vil lede vores vandring rundt på kirkegården, med start ved våbenhuset.

Aftenens tema ”fremtidens kirkegård”, vil være en forlængelse af kirkegårdsvandringerne i august sidste år i maj måned i år. Ved de tidligere vandringer har det overordnet handlet om kirkegårdens historie og nutid. I foråret berørte vi kort fremtidens muligheder for kirkegården, hvor Martin Sonne også lagde op til diskussion og eftertanke. Det er denne snak, vi vil gå lidt dybere ind i ovenstående aften.

Kirkegårdsvandringen rundes af med en andagt i kirken ved Kirsten Munkholt, efterfulgt af kaffe og kage i Sognegården.

Vel mødt til en spændende aften på Tårs kirkegård.