Vi passer på hinanden

DSC_1007

Hverdagene begynder så småt at ligne sig selv igen, dog er der stadig restriktioner vi må overholde, for at passe på hinanden og minimere risikoen for smittespredning af Covid19.

Vi glæder os over, igen at kunne fejre gudstjeneste sammen. Formen er stadig en smule anderledes end normalt, men al kirkens personale kan vejlede i de gældende regler.

Nedenfor følger info omkring vores tiltag i Tårs – og Morild Kirker.

Gudstjenester

Gudstjenesterne vil fortsat være forkortet en smule, og vi har indrettet kirkerummet således, at vi kan sidde med 2 meters afstand til hinanden. Dette er en nødvendighed for at vi kan synge i kirken. Derfor vil hver anden bænk fortsat være spærret af, og på de bænke der er i brug, må der sidde 2 personer. Kommer man fra samme husstand, eller er man af anden årsag tæt knyttet, må man naturligvis gerne sidde flere sammen på en bænk. Det betyder, at vi minimum kan rumme 50 personer i Tårs Kirke og 20 personer i Morild Kirke – men oftest langt flere, alt efter hvor mange der er i tæt relation med hinanden.

Når vi fejrer nadver, skal vi også holde afstand. For at gøre det nemt, har vi markeret hver plads med et lille rødt hjerte.

Der er fortsat ekstra fokus på rengøring af alle kontaktflader. Bænkene rengøres imellem alle handlinger, dørhåndtag sprittes af før og efter gudstjenesten. Desuden er der håndsprit tilgængeligt ved alle indgange.

Dåb

Alle dåb er lagt udenfor søndagens højmesse. Det er muligt af holde dåb som en handling for sig selv, enten før eller efter gudstjenesten om søndagen, eller på en anden dag. På denne måde, kan der som oftest blive plads til alle i familien, samt venner – som man nu ønsker det.

Ønsker I at holde dåb for jeres barn, så kontakt sognepræst Kirsten Munkholt for at aftale nærmere. Oplys gerne, hvor mange I forventer at blive.

Vielser og velsignelser

Der kan holdes vielser og velsignelser, med sammen restriktioner som angivet ovenfor. Ønsker I en vielse i Tårs Kirke, kontakt da sognepræst Kirsten Munkholt og aftal nærmere. Oplys gerne, hvor mange i forventer at blive.

Bisættelser og begravelser

Der kan holdes bisættelser og begravelser, med samme restriktioner som angivet ovenfor.

Andre aktiviteter i kirken

Aktiviteter i kirke og sognegård er fortsat i bero til efter sommerferien.