Velkommen til Hanne

Hannenebeling

Hanne Nebeling Rasmussen er ansat som organist ved Tårs og Morild kirker pr. 1. september 2022.

Hanne har organisteksamen fra Konservatoriet i København og erfaring som organist, musikskoleunderviser, pianist og komponist.

Har oprindeligt rødder i Nordjylland og ønsker nu at vende tilbage. Kommer fra Vipperød og har erfaring som organist fra flere kirker på Sjælland.

Erfaringen favner også at arrangere kirkekoncerter, så i menighedsrådet er vi sikre på, at Hanne vil kunne bidrage med stor faglighed til både gudstjenester, korarbejde og koncerter.

Tirsdag den 6. september er der arrangeret musikgudstjeneste kl. 19.00 i Tårs Kirke ved Hanne Nebeling Rasmussen, hvor alle er velkomne til at opleve Hannes store musikalske faglighed.

Der vil efterfølgende være mulighed for at hilse på vores nye organist i sognegården, hvor Hanne vil fortælle lidt om sig selv. Opstart af voksenkoret vil også blive drøftet.

Der er kaffebord a´ kr. 30,-

Tårs Menighedsråd.