Teenrødderne er en kristen klub for alle teenagere fra 7. klasse. Vi mødes til hygge og sport mandage i ulige uger fra kl. 20.00 – 21.30 – dog med enkelte afvigelser.

Teenrødderne tager sammen med Juniorrødderne og Kirkerødderne på weekendlejr i foråret, og der er mulighed for sommerlejr med andre teenagere fra Vendsyssel. Teenrødderne hører under foreningen Kirkerødderne som er tilsluttet Danmarks Folkekirkelig Søndagsskoler.

Der opkræves kontingent på kr. 200,- pr. år, som bruges til at dække forlystelser og fornøjelser for medlemmerne.

Har du spørgsmål, ønsker du yderligere information eller program for klubben, anmod om medlemskab af facebookgruppen: ”Kirke-, Junior-, og Teenrødderne” eller ring/sms til kontaktperson:

Merethe Larsen, tlf. 22 34 05 43.