Da Tårs Bibliotek blev nedlagt, købte Tårs Menighedsråd den gamle bygning. Denne blev renoveret og nyindrettet, og står i dag som et dejligt samlingspunkt for mange arrangementer i Tårs Sogn.

Sognegården blev indviet d. 9. januar 2005.

Anvendelse:

Tårs Sognegård rummer et bredt spekter af aktiviteter, arrangeret af præster og/eller menighedsråd. Lokalerne står til rådighed for børne-, ungdoms- og ældrearbejdet tilknyttet det folkekirkelige arbejde i Tårs Sogn.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tårs Sognegård kan i øvrigt, mod betaling svarnede til 300 kr. pr. gang for den lille sal, og 300 kr. pr gang + 5 kr. pr. person for hele huset, benyttes til andre kirkelige, kulturelle og folkelige arrangementer. Tårs Sognegård må, som hovedregel, ikke benyttes til arrangementer af forretningsmæssig karakter, familiefester og andre private formål. Religiøse organisationer uden for Folkekirken kan ikke benytte lokalerne.

Ved evt. leje af Sognegården: henvendelse til kirketjener Ellen Christensen,    tlf. 21718824.

Tårs Sognegård, Vrejlev Klostervej 11, 9830 Tårs, tlf. 9896 1811