Tårs kirkegård: Omlægning af skråning.

Omlægning af skråning.

Når kirken er smukt og højt beliggende betyder det også, at der er store niveauforskelle på kirkegården. Syd for kirken er der en ret stejl skråning som er vanskelig at drive. Problemet har været løst med en plantning af cotoneaster hvilket har fungeret fint i mange år.

Den eksisterende beplantning var efterhånden begyndt at se noget utæmmet ud, så på kirkegården er vi begyndt at fjerne cotoneaster og anlægge skråningen med en åben belægning af indplantning af mange forskellige stauder og småplanter. Tanken er at få størst mulig variation til glæde for både mennesker og smådyr og samtidig at holde anlægget enkelt og med minimalt behov for vedligeholdelse.

Projektet udføres når der er ledige stunder og der bruges materialer fra øvrige omlægninger for at holde omkostningerne nede. Det betyder i sagens natur at det er et langstrakt projekt som har været undervejs i flere år og kommer til at strække sig et stykke ud i fremtiden.