♪♪♪♪♪♪♪  ER DU VILD MED AT SYNGE? SÅ SE HER!  ♪♪♪♪♪♪♪

Onsdag den 16. august 2017 starter Tårs kirkes Børne- og Ungdomskor op igen efter en lang og velfortjent sommerferie!

Igen i år vil koret være delt op i et børnekor (3.- 4. klasse) og et ungdomskor (5.- 9. klasse).

Børnekoret øver i sognegården torsdage kl. 13.30 til 14.30

Ungdomskoret øver i sognegården onsdage kl. 15.10 til 16.20

Vi starter alle korprøver med at hygge os med lidt at spise og drikke.

Vi synger mange forskellige slags musik i korene – lige fra salmer, klassisk og årstidssange til popsange og gospel. Indimellem synger vi også sange med dans og bevægelse til. Til kor får du trænet stemmen og du lærer at synge flerstemmigt.

Ca. 12-14 gange om året medvirker vi ved gudstjenester og koncerter i kirken. Vi deltager også i korstævner og koncerter uden for kirken.

Det er gratis at gå til kor, men det forventes, at man så vidt det er muligt, møder op til prøver og optrædener.

Du kan kontakte korleder Anne Risager, hvis du vil meldes ind i koret eller høre nærmere på tlf. 51205051 eller e-mail: anne.risager.nielsen@gmail.com