Syng med højskolesangbogen fortsætter indtil 15/2

download

“Syng med højskolesangbogen” fortsætter hver tirsdag aften i Tårs kirke. Indtil videre helt til vinterferien i uge 8 (dvs. til og med 15/2)

Corona sætter igen grænser for hvor og hvordan vi kan mødes. Ligesom sidste vinter, vil vi hver tirsdag, invitere indenfor i Tårs Kirke fra kl. 19-20. Her har vi god mulighed for at mødes i trygge rammer og stadig opfylde de gældende restriktioner.

Vi vil høre om – og synge – nogle af de skønne sange fra Højskolesangbogen. Det kan også være orglet gerne vil spille med ind i mellem.  Desværre har vi for tiden ikke mulighed for at servere kaffe.
Vi håber dette ugentlige arrangement kan fortsætte, indtil der igen er mulighed for at afholde de sædvanlige syng sammen aftner og korprøver.
Med den usikkerhed Corona giver, opfordrer vi fortsat til, at man holder sig opdateret via vores hjemmeside og Facebook. Vi retter naturligvis løbende rammerne ind efter sundhedsmyndighedernes anbefalinger.

Vel mødt!