Sogneaften i Tårs sognegård torsdag den 12. okt. kl. 19.30

Lisbet Hansen, Ghana

Sogneaften i Tårs sognegård
Torsdag den 12. okt. Kl. 19.30.
Lisbet Hansen fortæller om vandprojekt i Ghana og bespisning i slumkvarterer.
Lisbet Hansen har været i Ghana en del gange siden 2014 som frivillig – og er,  så vidt muligt, dernede to gange om året, hvis arbejdssituationen tillader det.
Lisbet Hansen fortæller:
”Jeg er meget begejstret for landet og befolkningen. Det er svært at beskrive – og bør opleves – men trods fattigdom og nød er der en umiddelbar livsglæde og kraft, som er meget inspirerende at opleve. Jeg ønsker ikke at romantisere noget, for det er virkeligt barsk ind i mellem, men i mine øjne besidder det ghanesiske folk nogle fantastiske egenskaber, som gør, at jeg gerne vil gøre mit for at støtte.
Jeg har derfor organiseret flere indsamlinger, som blandt andet er blevet brugt til at bygge brønde og vandtanke, – jeg har selv været med til  byggerierne og har med egne øjne set, at det nytter og hjælper, og det arbejde vil jeg fortsætte.
Ud over det er jeg involveret i socialt arbejde i en tidligere flygtningelejr i Ghana, Liberian Camp, hvor jeg skaffer midler til bespisning af ca. 120 børn to gange om ugen.”