Så er den gal igen !

Kirkegården 1

Kirkegården 3 Kirkegården 2Så er den gal igen!

Hvis man har sin gang i Tårs by har man ikke kunnet undgå at bemærke at separeringen af byens kloakker har medført meget besvær med at færdes. Byen har været ufremkommelig og både erhvervsliv og private har haft meget at tage stilling til og mange praktiske problemer at løse.

Det gælder også for kirken og kirkegården. I samarbejde med provsti, stiftsøvrighed og Nationalmuseet er der udarbejdet et projekt for separering af regn- og kloakvand fra kirkens bygninger. Et projekt, der bliver ekstra besværligt fordi drænvand fra en kirkegård pr. definition er forurenet.

Projektet udføres i forsommeren v. Multivikaren, Tårs og tegner til at forløbe helt efter planen. Hverdagen begynder så småt at vende tilbage og snart mangler kun arbejdet med at retablere de forskellige belægninger.

Vi beklager meget de besværligheder arbejdet har medført. Adgangen til kirke og kirkegård har i perioder været vanskelig og vi takker for den forståelse vi har mødt. Når vi kommer over ferieperioden skulle det gerne være nærmest usynligt at der har været rodet rund omkring.

I mellemtiden ønsker vi en god sommer og håber at byens borgere og gæster fortsat vil besøge os både ude og inde.

Kirkegården