Musikmaleri i Morild kirke, torsdag den 13. dec. kl. 19

Juleevangeliet-3

“Det skete!”

Sådan starter juleevangeliet – og sådan starter ExpandingCanvas enestående rejse med Maria, Josef, hyrderne, hærskare af engle, de 3 vise mænd, Betlehemsstjernen og det lille Jesusbarn.
Det er en rejse med tonemalerier, scenarier, der males op for øjnene af små og store – og projiceres op på kæmpelærred. Maria på æslet og Josef, engle og stjerner vandrer rundt på kirkens vægge via andre projektorer. Musikken er både ny og nytolkende, gammel og kendt – og på alskens instrumenter.

Oplev Juleevangeliet med musikmaleri-ensembletExpandingCanvas ved adventskoncerten i Morild kirke torsdag den 13. december kl. 19.00

Juleevangeliet-3Med ExpandingCanvas opførelse af Juleevangeliet, opleves fortællingen gennem billedkunst og musik på samme tid. Mens billedkunstner Karen T maler sig gennem Juleevangeliet, projiceres malerierne videre op på et stort lærred/kirkehvælving. Musikperformer Tine K Skau og slagtøjsspiller Kai Stensgaard interagerer på samme tid med deres musik, og billede og lyd smelter sammen til en farvestrålende fortælling.

LYD forvandler BILLEDER forvandler LYD

IMG_1342Karen T er skulptør og billedkunstner. Hun er oprindelig uddannet billede- og textil-kunsthåndværker på Andromeda i Egtved hos Baukje Zijlstra og har siden 1995 udstillet fra New York til Lønstrup og fra Krakow til Brasilien.

Tine K. Skau er musikperformer, multiinstrumentalist og komponist. Hun er uddannet blokfløjtist fra Det Fynske Musikkonservatorium, og har i mere end30 år udfoldet sit klangunivers i koncerter ogmusikdramatiske sammenhænge.

Kai Stensgaard er slagtøjsspiller og komponist og verdenskendt marimbaspiller. I ensemblet bidrager han som medspiller og komponist. Kai Stensgaard er også teknisk ansvarlig.

Traditionen tro serverer Morild borgerforening æbleskiver og gløgg i våbenhuset efter koncerten. Der er gratis adgang til både koncert og servering. Til gengæld bliver der lejlighed til at give et bidrag til menighedsrådets julehjælp.