Musik på tværs i Tårs.

maj 2019 11

maj 2019 7

Musik på tværs i Tårs.

De seneste fem-seks år har der været et samarbejde mellem kirken, skolen og musikskolen. Dette har resulteret i to årlige koncerter, forårskoncerten på skolen og julekoncerten i Tårs kirke.

Musik er for alle – både for dem, der dyrker musikken i fritiden med for eksempel kor, trommer, guitar eller klaver.

Ved at lære at spille et instrument eller synge i kor eller spille sammen i et orkester styrkes børnene  både motorisk, fagligt og socialt. I Tårs  starter børnene med musikundervisning i børnehaven når de er fire år. Allerede som femårige slår de deres første toner an på guitar, og musikundervisningen fortsætter i børnehaveklassen.

I den halvanden times lange koncert forleden, sørgede skolens elever, kirkens to kor og dygtige musikskoleelever der går til undervisning i Tårs, for musikalsk underholdning.

Foto: Søren Homann