Mød Rikke Nielsen i Tårs Hallen torsdag den 31. januar 2019.

Rikke Nielsen 3

Sådan blev jeg en rigtig vinder

 

Rikke Nielsen, tidligere håndboldspiller på det danske landshold.

Udgav bogen “Til sidste fløjt” i 2015.

Mød Rikke Nielsen torsdag den 31. januar 2019 kl. 19.30 i Taarshallen, Halvej 1, 9830 Tårs.

En aften med et helt særligt indhold: sportsmenneske på højt plan,

alvorlig sygdom samt livsprojektet Lykke Liga og tilværelsen med et barn med Down.

 

Entre: 100 kr., der betales ved indgangen (kontant eller MobilPay)

Der kan købes forfriskninger i pausen.

Du kan sikre dig plads forud til denne aften ved at sende en SMS til 20244734.

 

Arrangør: Taarshallen og Tårs Menighedsråd

Rikke Nielsen – tidligere landsholdsspiller, er uddannet sygeplejerske og har desuden skrevet bogen  “Til sidste fløjt” (2015), som er hendes meget personlige og livsbekræftende historie om kræfthelvedet og tilværelsen med et barn med Down

 

·         Rikke Nielsen fortæller i dette livsbekræftende og inspirerende foredrag om hendes livs store udfordringer: En kræftknude og et barn født med Downs syndrom, og hvordan hun imødegik dem og kæmpede sig tilbage. Efter en operation blev Rikke Nielsen erklæret rask, og derefter viede hun sin tid til sit livs projekt: Kidz – et håndboldhold for udviklingshæmmede børn, som hendes egen datter Magda. Rikke startede holdet, fordi hun savnede et fritidstilbud til datteren. Heldigvis var det ikke kun Rikkes familie, der manglede et hold til deres datter, det gjorde mange andre i Aalborg og omegn også. Deraf startede Rikke i samarbejde med I.H. Aalborg og Nøvling IF Kidz-holdet, som i dag består af 40 børn  under navnet  ”Lykke-Liga”.

 

I foredraget fortæller Rikke om den måde, hvorpå hun har gjort drømme til virkelighed og ambitionen om at spille stævner med Lykke-Liga-holdet og inspirere andre klubber i Danmark til også at starte op. Et motiverende foredrag ud over det sædvanlige, som vil inspirere klubber, foreninger, forældre og frivillige ildsjæle.