Skærmbillede 2016-01-14 kl. 19.24.15

Den kristne børneklub ”Kirkerødderne” er for alle børn i alderen 5 til og med 3. klasse. Vi mødes i Tårs Sognegård mandage fra kl. 16.15 til kl. 17.45

I Kirkerødderne hører vi bibelhistorier og synger, får saftvand og kage/frugt, leger og hygger os med forskellige aktiviteter, tager på weekendtur og sommerlejr. Altså mødes vi og laver en masse ting, som vi synes er sjovt og spændende – og får gode og dejlige venner.

Kirkerødderne er tilsluttet Danmarks Folkekirkelig Søndagsskoler. Der opkræves kontingent på kr. 200,- pr. år, som bruges til at dække forlystelser og fornøjelser for medlemmerne i Kirkerødderne.

Har du spørgsmål, ønsker du yderligere information eller program for klubben, anmod om medlemskab af facebookgruppen: ”Kirke-, Junior-, og Teenrødderne” eller ring/sms til kontaktperson:

Merethe Larsen, tlf. 22 34 05 43.