KIRKEN ER ÅBEN – VELKOMMEN!

DSC02616

Vi har længe set frem til, igen at kunne byde indenfor i vore kirker. Det er derfor med stor glæde vi kan meddele, at der igen må fejres gudstjenester.

Efter instruktioner fra kirkeministeriet og sundhedsmyndighederne, er kirkerummet er nu indrettet således, at vi kan holde gudstjeneste, synge fællessange og fejre nadver. Vi sidder med 2 meters mellemrum og kun på hver anden bænk. Dette betyder at Tårs Kirke p.t. kan rumme 50 personer og Morild Kirke kan rumme 20 personer. Af samme årsag er konfirmationerne også flyttet til d. 19. og d. 26. september Der er ekstra fokus på rengøring af alle kontaktflader, vi bruger ikke salmebøgerne og alle medarbejdere kan vejlede i de regler, vi nu skal overholde for at mindske risikoen for smittespredning med Covid19. Det skal være trygt for alle at komme i kirke.

I forhold til de øvrige arrangementer i kirkerne og sognegården, må vi fortsat væbne os med tålmodighed.

Vi glæder os over at kirken igen må slå dørene op og håber at se mange af jer til de kommende gudstjenester.

På glædeligt gensyn.

Venlig hilsen personalet ved