Kirkegårdsvandring var en succes!

DSC_1410

Tirsdag aften d. 10. august, gav kirkegårdsleder, Martin Sonne, en guidet rundtur på Tårs Kirkegård. Han fortalte med god humor om begravelsestraditioner og skikke gennem de godt 800 år, der har været kirke og kirkegård i Tårs. Han fortalte bl.a. om forskellige gravsten, og hvordan ændringerne i vores ønsker om gravsted giver store forandringer på kirkegården i disse år. Dette er bland andet en af grundende til, at der de senere år er dukket flere kunstværker op rundt omkring på kirkegården. Med dette tiltag håber menighedsrådet, at flere vil besøge kirkegården som den grønne oase den også er.

Efter kirkegårdsvandringen blev der afholdt en andagt, og afslutningsvis blev der budt på kaffe i sognegården. Det var en vellykket aften med flot fremmøde.

se billederne fra kirkegårdsvandringen her.