oktober – november 2021

okt 28 tors
Sogneaften
19:30

Torsdag den 28.10. kl. 19.30 i Sognegården

”Humor og alvor ved himmerigets port”

Om at snakke med Sankt Peter.

Ved Peter Værum, Ry. Præst, foredragsholder, forfatter og fortæller

Alle kender til fortællingerne om Sankt Peter med nøglerne. Der er mange muntre anekdoter – og f.eks. H.C. Andersen fortalte alvorlige historier om sjælen ved Himmerigets port. Man kunne også nævne Mark Twain, folkeeventyrene – og Jesus. Ikke altid er det nemt at komme ind i Guds Rige. Og hvad er det med denne sjæl? Et muntert foredrag om et alvorligt emne.

Peter Værum er kendt som en underholdende foredragsholder med en fortællende stil og altid et alvorligt sigte. Optaget af kristendom og den religiøse erfaring, humor omkring Sankt Peter, åndelig vejledning og praksis, drømme, folkeeventyr og fortællingens magi.

Alle er velkommen til en underholdende indholdsrig aften.

nov 1 man
De Kreative @ Sognegården
19:00

De Kreative er en gruppe, der har til formål at styrke fællesskabet på tværs af alder og nationalitet i lokalområdet gennem det kreative arbejde. Gennem samarbejdet med Genbrugsbutikken i Tårs og Tårs kirke, vil der løbende komme små opgaver, af kreativ karakter, der skal løses. Ellers er deltagerne velkomne til medbringe egne projekter til inspiration for hele gruppen.

 

De Kreative ser dagens lys mandag den 23. august, kl. 19.00 i Sognegården. Der vil være mulighed for at mødes hver 4. uge i det kreative forum.

Vi glæder os til at se dig!

 

På aktivitetsudvalgets vegne

 

Tina Abildgaard

Formand for aktivitetsudvalget.

nov 3 ons
Q-koret øver @ Tårs Kirke
19:00

Q-koret er Tårs Kirkes kvindekor. Koret henvender sig til yngre sangglade kvinder i alderen ca. 20-55 år.

Vi øver hver onsdag aften kl. 19-21 i Tårs Kirke.

Q-kor-1