Kære kommende konfirmander og forældre

DSC02874

Her er lige en kort orientering omkring næste års konfirmandundervisning og konfirmationer.

Der er konfirmandindskrivning i Tårs Kirke den 21. aug. kl. 19.00.

Alle, der går i skole her, og alle, der bor i sognet, har ret til at blive konfirmeret i Tårs kirke.

Går du i skole et andet sted, men ønsker at blive konfirmeret i din hjemkirke i Tårs, kan du enten følge konfirmandundervisning

sammen med dine klassekammerater, der hvor du går i skole, og komme her og blive konfirmeret. Eller du kan gå til undervisning her og  blive konfirmeret  her også.

Det bestemmer du selv.

Undervisningen begynder onsdag den 22. aug. kl. 8.00 i Præstegårdens konfirmandstue, Vrejlev Klostervej 33.

Konfirmationerne er fastsat af Menighedsrådet  til følgende 3 dage. Som vi plejer, er der frit valg. I bestemmer altså selv, hvilken dag I ønsker konfirmation.

Der er også mulighed for konfirmation i Morild kirke, hvis det ønskes.

Lørdag den 27. april kl. 10.30

Lørdag den 4. maj kl. 10.30

Søndag den 5. maj kl.10.00.

Glæder mig til at se jer.

Kirsten Munkholt