Logo juniorrødder

Juniorrødderne er en kristen juniorklub for alle juniorer i 4. – 6. klasse. Vi mødes til sjov, spas, hygge og alvor i Tårs Sognegård mandage i ulige uger fra kl. 18.30 – 20.00 – dog med enkelte afvigelser.

Juniorrødderne tager sammen med Teenrødderne og Kirkerødderne på weekendlejr i foråret og der er mulighed for sommerlejr med andre børn og juniorer fra Vendsyssel. Juniorrødderne hører under foreningen Kirkerødderne som er tilsluttet Danmarks Folkekirkelig Søndagsskoler.

Der opkræves kontingent på kr. 200,- pr. år, som bruges til at dække forlystelser og fornøjelser for medlemmerne.

Har du spørgsmål, ønsker du yderligere information eller program for klubben, anmod om medlemskab af facebookgruppen: ”Kirke-, Junior-, og Teenrødderne” eller ring/sms til kontaktperson:

Merethe Larsen, tlf. 22 34 05 43.