Julemusik i Tårs kirke

Nordjysk Pigekor på Vendsyssel TeaterLyse NætterFoto: Hans Ravn

Sidste søndag før jul (19. december”) inviterer kirken igen til ren julestemning med englesang, levende lys, fællessang og juleknas. Englesangen er garanteret, da Nordjysk pigekor med dirigent Christina Kjærulff i spidsen har lovet at synge julen ind for og med os.

Nordjysk Pigekor på Vendsyssel TeaterLyse NætterFoto: Hans Ravn

Nordjysk pigekor har eksisteret siden begyndelsen af 1960’erne og er uden sammenligning Vendsyssels bedste pigekor. Ugentlige øveaftner i Hjørring og et velfungerende juniorkor, der sørger for tilgang af nye dygtige sangere, løfter korets formåen til et meget højt niveau. Det bliver uden tvivl en stor oplevelse, når danske og udenlandske julesange præsenteres i det smukke kirkerum.

Traditionen tro vil menighedsrådet sørge for lidt juleknas til alle inden koncerten. Dermed er alle stemmer smurt og klar til at fællessangene kan nå nye højder. Koncerten begynder kl. 16. Der er en lille entré på kr. 50,- (Børn dog gratis) til koncerten. Entreen går til menighedsrådets julehjælp.

Bemærk: Entré betales blot ved indgangen og der skal også vises Coronapas. Vel mødt!