Julemusik i Tårs kirke, søndag den 22. dec. kl. 16.

39011_large

Sidste søndag før jul, den 22. december 2019 kl. 16 bydes højtiden velkommen med julemusik i Tårs kirke. Tenoren Jens-Christian Wandt vil sørge for vi kommer i den rette julestemning, når han på smukkeste vis synger et skønt udvalg af vore elskede julesange og salmer. Han akkompagneres på orgel og klaver af kirkens organist.

Jens-Christian-WandtJens-Christian Wandt er i Nordjylland bl.a. kendt fra Verdensballetten ved den tilsandede kirke i Skagen og julekoncerterne med Holmes Vokalensemble. Han er født og opvokset på Vesterbro midt i København. Han kom på sangskolen Sankt Annæ Gymnasium og fik sit musikalske fundament grundlagt i Københavns Drengekor. Han er uddannet ved konservatoriet og operaen i Hamburg og debuterede på Det Ny Teater i København. Siden har han sunget bl.a. på operaen i Sydney og Barcelona, i Berwaldhallen i Stockholm og i Londons Queen Elizabeth Hall. I Danmark har han sunget med de danske symfoniorkestre, lavet opera for børn med Sigurd Barrett og DR Symfoniorkestret, og været engageret på både Aarhus Teater, Aalborg Teater og Gladsaxe Teater. I 2012 fik han tildelt Frederikshavns Kommunes Kulturpris, og blev i 2016 af Frederikshavns Borgmester udnævnt til ambassadør for Skagen.

Sædvanen tro hjælpes julestemingen på vej med levende lys, kaffe og lidt juleknas samt naturligvis fællessalmer, hvor alle kan være med. Der tages entré på kr. 50,- som går til menighedsrådets julehjælp. Børn kommer gratis ind.