Julemusik i Tårs kirke

39011_large

Sidste søndag før jul, den 17. december 2017 kl. 16 bydes højtiden velkommen med julemusik i Tårs kirke. Tenoren Jens-Christian Wandt vil sørge for vi kommer i den rette julestemning, når han på smukkeste vis synger et skønt udvalg af vore elskede julesange og salmer. Han akkompagneres på orgel og klaver af kirkens organist.

Jens-Christian-WandtJens-Christian Wandt er i Nordjylland kendt fra Verdensballetten i Skagen og julekoncerterne på TV2 Nord. Han er uddannet ved konservatoriet og operaen i Hamburg og debuterede på Det Ny Teater i København. Siden har han sunget bl.a. på operaen i Sydney og Barcelona, i Berwaldhallen i Stockholm og i Londons Queen Elizabeth Hall. I Danmark har han sunget med de danske symfoniorkestre, lavet opera for børn med Sigurd Barrett og DR Symfoniorkestret, og været engageret på både Aarhus Teater, Aalborg Teater og Gladsaxe Teater. I 2012 fik han tildelt Frederikshavns Kommunes Kulturpris, og blev i 2016 af Frederikshavns Borgmester udnævnt til ambassadør for Skagen.

Sædvanen tro hjælpes julestemingen på vej med levende lys, kaffe og lidt juleknas samt naturligvis fællessalmer, hvor alle kan være med. Der er gratis adgang til koncerten, men vi ber om et bidrag til menighedsrådets julehjælp.