Forår på kirkegårdene.

forårsblomster kirkegården 2020 1

Forår på Kirkegårdene

Med de justeringer for landets nedlukning, der trådte i kraft 24/3 blev der også lavet visse lempelser.

Det betyder at kirkegårdene igen har kunnet lukke op for noget, der ligner almindelig drift. Bygninger holdes stadig lukkede og vi holder god afstand og vasker hænder tidligt og sent. Men i mangt og meget er driften genoptaget derude.

Vi er kommet lidt på bagkant og vi håber på forståelse for dette. Vi løser opgaverne i den rækkefølge de er mest presserende. Det giver nogle flaskehalse som forhåbentlig bliver afviklet i løbet af kort tid så vi hurtigt er tilbage i normal gænge.

Når foråret kommer bliver det også planternes og blomsternes tid. Forårsblomsterne er plantet og snart kommer der også liv i planteskolerne og vi kan få gravsteder bragt op til vanlig standard.

Så kom endelig på kirkegården som I plejer. Her er god plads, frisk luft og vi lover at vi passer på hinanden!

Kontoret er åbent som normalt fra 11:00-12:00 på hverdage, men vi beder fortsat om at henvendelser så vidt muligt rettes på telefon 20 47 99 29 eller mail kirkegaard@taarssogn.dk

Med ønsket om et godt forår

Kirkegårdene i Tårs og Morild