Corona/COVID-19 restriktioner

d064d3f38fd7499a7e279568a75fa1b802d4d59f

Kort omkring de nye restriktioner:

• Alle skal nu bære mundbind når de bevæger sig rundt i kirken, samt i kirkens øvrige lokaler. Når man er på sin plads, kan man tage mundbindet af.
  • Vi skal huske at holde afstand, både når vi sidder og står. I kirken må der maksimalt tillades adgang for 1 besøgende eller deltager pr. 4 kvm gulvareal. Samboende må sidde sammen. Da vi synger i kirken, skal der til øvrige personer være min. 2 meters afstand. Dette betyder, at Tårs kirke kan rumme imellem 50 – 85 besøgende, og Morild kirke kan rumme 20 – 35 besøgende. Bænkene har tydeligt markerede pladser. Desuden er der altid personale klar til at hjælpe.
  • Ved begravelser og bisættelser gælder det, at der i den del af ceremonien, der foregår udenfor kirken, ikke må forsamles mere end 50 personer samtidigt. Dette gælder også, selvom der har deltaget flere inde i kirken.

Husk desuden altid at:

- holde god afstand til andre

- host/nys i ærmet

- god håndhygiejne – vask hænder eller benyt håndsprit.

- bliv hjemme, hvis du har symptomer på corona/COVID-19 (tør hoste, feber, vejstrækningsbesvær)