Besøg af Diakonikonsulent Helle Engelsborg Olsen.

DSC03293 DSC03296 DSC03297 DSC03295

Besøg af  Diakonikonsulent Helle Engelsborg Olsen

fra Samvirkende Menighedspleje

Tårs og Ugilt sognes Besøgstjeneste, som er tilknyttet Samvirkende Menighedspleje,

har afholdt en berigende kursusdag for sognenes besøgsvenner i Tårs Sognegård.

Dagens emne var ”Ensomhed” En dag med mange nye input fra Helle og mange

gode erfaringsudvekslinger blandt kursisterne under gruppearbejder.

Mange besøgsvennepar finder i hinanden et helt særligt venskab. Dette venskab bliver til glæde og berigelse for begge parter. Som besøgsven får du en hel unik mulighed for at komme tæt på et andet menneske, som du formentlig aldrig selv ville have mødt. Et menneske, som har levet et helt andet liv end dig, ofte i en hel anden tid. Du møder et menneske, som er et sted i livet, hvor der er mange tabsoplevelser og mangel på menneskeligt nærvær. Derfor kan netop du gøre en stor forskel – og har du lyst og evner til at møde dit medmenneske lige der, hvor vedkommende er – vil I begge blive beriget.

Har du et par timer til overs en gang imellem, og har du lyst til at være besøgsven m/k,

så kan du melde dig til ved kontaktperson Edith Vaihøj tlf. 53601422