Babysalmesang efterår 2019 2 Babysalmesang efterår 2019 3 Babysalmesang efterår 2019

Babysalmesang i Tårs Kirke

– et tilbud til alle sognets babyer i alderen 2-11 måneder sammen med en voksen.

Babysalmesang er et musikalsk tilbud til alle sognets babyer i alderen 2-11 måneder i følgeskab med mor, far eller bedsteforældre.

Hvad er babysalmesang?

Babysalmesang er en slags kirkelig babyrytmik, hvor vi synger både børnevenlige salmer og små enkle børnesange. Mens vi synger, danser vi, laver fagter, spiller på rytmeinstrumenter, leger med faldskærm og andre sjove ting, som er med til at understrege tekstens betydning eller stemning og som samtidig styrker barnets sanser og motorik. Vi lytter også til dejlig klassisk musik og blæser sæbebobler imens.

Man behøver ikke at have en fantastisk sangstemme, for at deltage. Det vigtigste er, at få en hyggelig og givende oplevelse sammen med sit barn og de andre deltagere på holdet. Man får samtidig nogle sange med hjem, som man kan synge med sin baby derhjemme.

Kaffe og hyggesnak i sognegården.

Efter salmesangen i kirken går vi ned i sognegården til en kop kaffe/te og en bid brød. Her er der mulighed for en en god hyggesnak og måske en lille middagslur.

Tilmelding.

Tilmelding til Anne Risager på mobil: 51205051 eller email: anne.risager.nielsen@gmail.com